fbpx
Åpent mandag - fredag 08:00 til 21:00 og helger 10:00-20:00   Telefon 93 09 61 16 kontakt@lege1.no

Legetjenester

Telefon og videokonsultasjon

Når du ikke tror du trenger en fysisk undersøkelse. Vi får løst mange problemer ved bare å snakke sammen på video. Marker i timeboken at du ønsker en videokonsultasjon, så sender vi deg en lenke som du kobler deg opp fra. Hvis det viser seg at du likevel trenger en fysisk undersøkelse av lege vil dette bli tatt stilling til iløpet av videokonsultasjonen.

Legevakt

Når det er viktig for deg med kort ventetid, flink lege og god oppfølging, så velger du LEGE1 Legevakten. Vi hjelper deg med alt det du vanligvis oppsøker en legevakt for å få hjelp med. Ingen problem er for store, ingen for små. Ved akutthjelp ringer du 113.

LEGE1 Legevakten på Lillestrøm er lett tilgjengelig med romslig åpningstid, parkeringshus over gaten og lokalisert i Stillverksveien18, et stenkast fra Lillestrøm stasjon. Bestill time som passer deg på våre nettsider.

Hvis du har luftveissymptomer eller feber så kommer du til LEGE1 Luftveispoliklinikk, som ligger i egne lokaler på samme adresse. Eller så kan du bestille deg en videokonsultasjon eller et hjemmebesøk. Det bestemmer du selv. Ved LEGE1 Luftveispoliklinikk kan du også teste deg for coronavirus.

Vi utfører alle tjenester som du kan forvente av en ordinær legevakt. Vi samarbeider med sykehus, spesialister, røntgen og laboratorier. Vi legger deg inn i sykehus om nødvendig, eller vi henviser deg til spesialist hvis det er mer hensiktsmessig. Vi syr kutt, vurderer infeksjoner, kjenner på den vonde hoften og snakker om det som er vanskelig,  for å nevne noe. Vi skriver også attester for ulike formål. Det er i det hele tatt få problemstillinger vi ikke kan hjelpe deg med. Og kan ikke vi hjelpe, så anstrenger vi oss for å finne noen som kan!

Les mer her >>

Lege 1 kommer hjem til deg

Vi kommer gjerne hjem til deg! Kanskje har du dårlig helse eller kronisk sykdom, eller du ønsker bare ikke belastningen det er å reise til fastlegen. Vi har med nødvendig utstyr for å undersøke deg og ta prøver, samt medisiner slik at du kan starte behandling uten å måtte reise på apoteket. Det er få undersøkelser vi ikke kan gjøre hjemme hos deg. Vi henviser til spesialist, eller legger deg inn på sykehus, om det er nødvendig.

En lege holder en penn, en attest og snakker med pasienten om medisiner og behandling.

Attester

Vi skriver gjerne attester for deg, men det krever at vi har de opplysningene som er nødvendig for å skrive attesten. Enkle attester som ved fravær fra skole ordner vi som regel ved en 10-minutters konsultasjon. Førerkortattester krever at vi som et minimum har en oversikt over tidligere sykdommer og faste medisiner. Prisen på attesten avhenger av hvor lang tid vi bruker.

Les mer om attester her >>

Sykemeldinger

Burde du bli sykemeldt? Vi kan godt skrive sykemelding for deg etter undersøkelse og samtale! Sykemelding krever at du fysisk kommer til legekontoret.

Resepter

Vi hjelper deg gjerne med resepter, både fornyelser og nye resepter om du trenger det. Forskrivning av sterke smertestillende eller beroligende medisiner (A og B preparater) kan vi også hjelpe deg med, men det avhenger av at vi har nok opplysninger om deg og tilstanden din og at vi vet at det er noen som følger deg opp.
Les mer om resepter her >>