fbpx
Åpent mandag - fredag 08:00-14:00 og 16.00-22:00. Helger 10:00-20:00   Telefon 93 09 61 16 kontakt@lege1.no

Legevakt i Lillestrøm

 

Angående Covid-19 kan du føle deg trygg
på legevakten vår da vi tester i et separat lokale litt lenger bort i gaten

 

 

Når det er viktig for deg med kort ventetid, flink lege og god oppfølging, så velger du LEGE1 Legevakten. Vi hjelper deg med alt det du vanligvis oppsøker en legevakt for å få hjelp med. Ingen problem er for store, ingen for små. Ved akutthjelp ringer du 113.

LEGE1 Legevakten på Lillestrøm er lett tilgjengelig med romslig åpningstid, parkeringshus over gaten og lokalisert et stenkast fra Lillestrøm stasjon. Bestill time som passer deg på våre nettsider.

Bestill time for Covid-19 testing i bil kun 595,-Hvis du tror du kan ha covid-19, kan lege ved LEGE1 finne ut av det ved å ta en virusprøve fra halsen og nesen din. Prøven sendes til sykehuset for analyse og forteller om du er smittet av viruset. LEGE1 formidler svaret til deg så snart vi får det. Legen kan ta prøven av deg utenfor vårt lokale om du kommer til fots, eller gjennom bilvinduet om du kommer i bil.

Time 10 minutter kr 395: Dette er når du må snakke helt kort med en lege. Som regel er det avklart hva som feiler deg, men kanskje trenger du en resept, eller har et kort spørsmål til legen. Innenfor denne tiden kan du også få tatt en blod- eller urinprøve eller få satt en sprøyte (injeksjon). Hvis vi bruker mer enn 10 minutter på konsultasjonen, så må du være forberedt på at vi fakturerer deg for en 20 minutters konsultasjon.

Time 20 minutter Kr 595: Dette er den vanligste konsultasjonstiden. Konsultasjonsprisen inkluderer de vanligste blodprøvene, herunder CRP, blodprosent og blodsukker.  Innenfor denne tiden kan vi ta opp problemer som urinveisinfeksjon, vondt i magen, småskader og leddskader. Hvis du har flere sykdommer, trenger et kirurgisk inngrep eller har psykiske problemer, så bør du velge 30 minutters konsultasjon. 

Time 30 minutter kr 795: Når du trenger litt ekstra tid med legen. Du kan ha flere spørsmål å stille eller du har sammensatt sykdom. Kanskje er du et eldre menneske og trenger tid. Kanskje har du et kutt som må sys, du trenger en underlivsundersøkelse eller du trenger bare tid til å snakke. Konsultasjonsprisen inkluderer vanlige prøver, men materiell ved inngrep koster ekstra.

Videokonsultasjon kr 295: Mye kan avklares gjennom en samtale med lege. Ofte er en samtale nok til at legen kan danne seg en mening om hva som feiler deg og gi deg råd om hva du bør gjøre videre. Ofte kan legen også foreskrive medisiner.

Hjemmebesøk kr 1195; Når du synes det passer deg best. Da kommer lege hjem til deg som gjør nødvendige undersøkelser, tar prøver og vurderer videre tiltak. Legen har også med seg medisiner slik at du slipper å gå på apoteket med det samme. Et hjemmebesøk følges alltid opp av en telefonkontakt i ettertid, for å høre hvordan det går. Send oss en mail på kontakt@lege1.no eller ring oss på 93096116, så avtaler vi tid.

 

Ha på deg munnbind når du kommer til oss. Vi tar ingen sjanser på smitte!

 

Ved livstruede skade eller sykdom bør du ringe 113.